Actief-Uitje In Brabant

Voor actieve uitjes kom je naar De Hooghei!

De Hooghei in Berlicum leent zich perfect voor een gezellig en actieve groeps uitjes. Of u nou kiest voor een sportief dagje uit, of wilt u liever genieten van een avondvullend programma tijdens één van onze themafeesten, De Hooghei biedt het u allemaal! Neem een kijkje verder op onze website, om de mogelijkheden te bekijken om uw teamuitje tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Kies voor één van onze vele arrangementen! Combineer een live cooking buffet met een solextocht en een survivaltocht! Of maak er een hele complete dag van met lunch en buffet, in combinatie met schietsport,golf, boerengolf en een solextocht. Wilt u een bijzonder geslaagd feestje of uitstapje, met spanning, sensatie, overwinning en uitdaging? Kom voor uw teamuitje naar De Hooghei!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op 073-5031241. Heeft u speciale wensen? Laat ze ons weten!

bedrijfsuitje brabant, uitje brabant, paintball brabant, solex brabant, golfclinic brabant, boerenspellen brabant, voetgolf brabant, schietsport brabant, actief uitje, team uitje brabant,