Party Centrum

Een unieke locatie voor uw bedrijfsteambuilding, sportief bedrijfsuitje, bruiloft, bedrijfsfeest, dinerfeest, tuinfeest, themafeest, barbecuefeest, uitgaansavond, koffietafel of vergadering.

We hebben 7 dagen per week een gezellige zaal voor u ter beschikking. Drie sfeervolle zalen voor allerlei mogelijkheden. Voor gezelschappen van 10 tot 1.250 personen met uiteraard de daarbij behorende privacy, ook is er een tuinterras met een capaciteit van zo’n 150 zitplaatsen. Feesten is mogelijk in meerdere zalen. Voor grote gezelschappen heeft “De Hooghei” unieke zalen en combinatiemogelijkheden voor het organiseren van een bewegend feest (oftewel het gebruik van meerdere zalen op één avond).

Een DJ kan via “De Hooghei” worden geboekt. Kosten in overleg. De directie van “De Hooghei” kan samen met u een leuk programma samenstellen of u kunt een vooraf samengestelde feestavond uitkiezen. Ook hebben wij een selectie gemaakt van feestmenu’s waar u een keuze uit kunt maken. Heeft u iets anders in gedachte vraag dan vrijblijvend informatie aan.