Live Cooking Buffet

Dat is overheerlijk genieten en onbeperkt smullen

DE HOOGHEI

ALet onderstaande datums( Of in overleg)

Datums in November

Zondag 7 November

Donderdag 11 november

Zondag 14 november

Donderdag 18 November

Zondag 21 November

Zondag 28 November

 Datums December

Woensdag 1 December

Zondag 5 December

Zondag 12 december

Zaterdag 18 december

 Alleen op reservering

(andere dagen voor groepen alleen op reservering)

Voorgerechten

U begint het live Cooking buffet met een parade van (kleine) overheerlijke voorgerechten, smakelijke soepen, stokbrood en kruidenboter.

Hoofdgerechten

Het warm buffet biedt een ruime keuze aan warme vis, vlees, seizoensgerechten, garnituren en diverse pasta’s. Ook vinden er à la minute bereidingen plaats door onze koks, zoals verschillende vis- en vleessoorten, die voor u op de grill of in de wok worden bereid. Ossehaaspuntjes.Biefstuk, Gambas, Zeebaars, zalm, sate vd haas, kipsate, varkenshaas, kipfilet, Gyoza met kip, Mosselen, Schnitzel, 

Dessertbuffet

Feestelijke desserts van diverse soorten ijs, fruit, pudding, oere mousse, witte chocolade mousse, Nougatine parfait  slagroom enz .

PRIJZENEXCL. DRANKINCL. DRANK
Peuter 0 t/m 3 jaarGratisGratis
Kleuter 4 t/m 8 jaar p.p.€ 9,50€ 14,50
Kinderen 9 t/m 12 jaar p.p.€ 14,25€ 20,50
Volwassenen vanaf 13 jaar p.p.€ 22,50€ 36,00

 

Als je reserveert via onze site hiernaast dan even in opmerking vermelden of het voor tapas, live cooking buffet. 3 gangen keuze menu, live cooking brunch , lunch of diner ala carte is