Friends

De Uitgaansavond Voor Singles

De Uitgaansavond Van Brabant Voor Singles

 vanaf 21.30 uur tot 02.00 uur en dan alle even weken van het jaar

In de benedenzaal een feestavond genaamd: Friends een trefpunt voor singles vanaf 30 jaar. Alle even weken op zaterdagavond, van 21.30 uur tot 02.00 uur.

Beleef een top uitgaansavond als alleenstaande bij Friends. In de prachtige benedenzaal van “De Hooghei” in het Brabantse land organiseren we wekelijks een gezellige dansavond voor alleenstaande volwassenen. Leer nieuwe mensen kennen in een ongedwongen sfeer.

Om de week bezoeken vele vrijgezelle mannen en vrouwen de dansavond voor 30+. Een uitgaansavond waar iedereen graag terugkomt en waar u grote kans loopt een nieuwe vriend, vriendin en zelfs de liefde van uw leven te ontmoeten.

Friends maakt een einde aan de moeilijke zoektocht om serieus te beginnen met een nieuwe relatie. We organiseren dansavonden voor een jong publiek van rond de 40 jaar. Jongeren onder de 30 komen in overleg binnen. De avond is helemaal op u afgestemd: onze huis DJ speelt uw favoriete muziek voor een gezellige avond. En we hebben regelmatig ook artiesten die komen optreden.

“De Hooghei” Friends, De Uitgaansavond Voor 30+

Open vanaf 21.30 uur tot 02.00 uur

Entree kosten: €6,00 p.p.

 

   In 2022 & 2023 alle even weken geopend zie agenda: 

19  November

3    December

17 December

7    Januari Nieuwjaars   Party

14  Januari

28 Januari

11 Februari