Restaurant

Restaurant is geopend vanaf Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur 

U kunt bij ons terecht voor diverse mogelijkheden zoals tapas, live cooking buffet, diner ala carte, barbecue, brunch, lunch en 3-gangen keuze menu. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie of een borrel. Combineer dit met een van de wandelroutes in het mooie bosgebied, succes verzekerd. ’s-Zomers kunt u lekker eten en genieten op een van onze terrassen. Bij koud weer kunt u gezellig in ons restaurant vertoeven onder het genot van een knapperend haardvuurtje.

Lunch

Vanaf 12.00 uur bent u welkom voor een keuze van onze lunchkaart waarop u onder meer heerlijke soepen en diverse luxe broodjes kunt vinden, maar ook voor een pannenkoek bent u meer dan welkom.

Brunch

Liever een uitgebreide lunch dan kunnen wij u een u heerlijke Brunch aanbieden. Wij serveren naast diverse broodjes ook warme en koude gerechten in buffetvorm. Of laat iets lekkers bereiden door onze Chefkok. Iedere zondag om 12.00 uur (tijdsduur 2½ uur) Alleen op reservering.

Kijk voor meer informatie op https://hooghei.nl/brunch/

 

 

Life Cooking Buffet

Van 17.00 tot  18.30 uur kunt u binnen komen om aan te schuiven aan ons Life Cooking Buffet. (tijdsduur 2½ uur) Naast warme en koude gerechten in buffetvorm kunt u ook vlees laten bereiden bij onze chefkok. Reserveren aanbevolen. Kijk voor meer informatie https://hooghei.nl/live-cooking-buffet/

 

Tapas

Woensdag -Donderdag -Vrijdag – zaterdag en zondag 29,50 p.p. en incl drank 44,50 p.p.Tijdsduur 3 uur  Bij” De Hooghei” kunt u onbeperkt genieten van overheerlijke tapas. Wij hebben voor u een ruim aanbod van kleine gerechtjes. Per ronde kiest u twee gerechten van onze menukaart dat bestaat uit warme en koude voorgerechtjes, soepjes, hoofdgerechtjes en natuurlijk desserts. Ook kunt u eventueel een bijgerecht bestellen. Het concept van Tapas is bedoeld om een gezellige en smakelijke avond te beleven met uw gezelschap, vandaar dat dit ook avondvullend is. Het is dus niet de bedoeling om zo snel mogelijk vol te geraken. Voor meer informatie   https://hooghei.nl/tapas/

 

Diner à la Carte

Beleef de smaak van “ Hooghei”door heerlijk te dineren. U kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide menukaart. Wij bieden u vele gevarieerde gerechten. Zowel vlees- en visgerechten als vegetarisch kunt u vinden in het menuboek.

Drie-gangen keuzemenu

“De Hooghei” presenteert u een heerlijk drie-gangen keuzemenu bestaande uit een greep van onze menukaart. maken Het principe van ons menu is eenvoudig, want u kiest een voor-, hoofd-, en nagerecht uit van het menu. Het menu is verrassend en voor ieder wat wils. Daarnaast krijgt u voorafgaand een amuse, stokbrood met kruidenboter bij uw voorgerecht, een tussengerecht om de smaak te neutraliseren en smakelijke bijgerechten bij uw hoofdgerecht. Wij bieden dit complete menu aan voor een mooi prijsje.

Kijk voor meer informatie op :  https://hooghei.nl/wp-content/uploads/2021/04/3gangenmenu.pdf

 

Borrel

Bij “De Hooghei” kunt u ook heerlijk borrelen. Na een van onze buiten activiteiten of gewoon gezellig met vrienden. Wij hebben een uitgebreide bierkaart maar wij serveren ook lekkere wijnen. Het kan allemaal bij De Hooghei en daar hoort vanzelfsprekend iets lekkers bij.

Op onze borrelkaart staan allerlei snacks en lekkernijen om uw borrel compleet te maken. In de zomer is het heerlijk toeven op ons buitenterras maar ook binnen kunt u gezellig.

Koffie en Thee

U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. In het bosgebied waarin ons Partycentrum gelegen is kunt u ook heerlijke wandelroutes volgen. Er lopen 3 routes twee van 1 uur en 15 min. En één route van 45 min. Daarvoor kunt u binnen om informatie vragen.

Wij houden rekening met al uw wensen, dus heeft u bepaalde allergieën vertel het ons. In overleg is alles mogelijk.

Openingstijden Restaurant

Woensdag – Donderdag en vrijdag vanaf 11.30 uur
Zaterdag en Zondag vanaf 11.30 uur

Voor groepen zijn we alle dagen geopend en ook ruimere openingstijdenEn ook voor outdoor zijn we iedere dag geopend op reserveringOp alle feestdagen is het restaurant geopend

Als je reserveert via onze site hiernaast dan even in opmerking vermelden of het voor tapas, live cooking buffet. 3 gangen keuze menu, live cooking brunch , lunch of diner ala carte is