Bijzonder uitje inclusief 3-gangenkeuze menu!

Bijzonder uitje in Brabant ” op jacht naar de schat”

Een heel vindingrijk programma. U gaat samen met uw gezelschap op zoek naar een verloren schat van de Oude Heer Tillart uit 1792. Binnen het bosgebied van ± 60 hectare moet de schat ergens achtergebleven zijn. Kunt u samen met het gezelschap deze buit opsporen? Door middel van aanwijzingen en een kaart van het bosgebied hebben wij voor alvast wat speurwerk verricht.

Door middel van bepaalde punten binnen het bosgebied wordt u telkens doorgestuurd naar een volgend punt binnen dit bosgebied. U moet diverse opdrachten uitvoeren om verder te komen in het spel. Daarna moet u zelf op de stafkaart uitmeten waar de opdrachten liggen en hoe u er kunt komen. “Op jacht naar de schat” is voor de meeste mensen een ervaring apart. Omgaan met kaart en een kompas lijkt gemakkelijker dan het is, dat zult u zelf wel ondervinden. Of u dan ook alle opdrachten kunt vinden om bij de schatkist te kunnen komen, blijft een vraagteken.

Na de activiteit kunt u heerlijk genieten van het 3-gangenkeuze menu. Een bijzonder uitje in een bijzondere setting. Uitermate geschikt voor volwassen groepen en bedrijfsuitjes.
*Indien u geen 3-gangenkeuze menu wilt kan er in overleg ook gekozen worden voor het Live Cooking buffet. (Dit geldt wel alleen voor groepen)

 

Dit spel kan worden gespeeld bij 20 personen of meer.

Bijzonder uitje inclusief 3-gangenkeuze menu;

Voorbeeldprogramma á €45,00 per persoon:
15.00 uur Op jacht naar de schat
18.00 uur 3-gangenkeuze menu
20:30 uur Einde
*Dit is een voorbeeld programma de tijden kunnen aangepast worden.

Wilt u inclusief drinken (2,5 uur), dan is er een meerprijs van €15,00 p.p. Als u hiervoor kiest dan vragen wij u dit bij de reservering te zetten onder het kopje: opmerkingen.

U kunt ook uw eigen dagprogramma samenstellen.

Kosten € 45,00 p.p.