Bruiloft zaal huren Brabant

Het kiezen van uw trouwlocatie in Brabant is meestal een lastige taak. De mooiste dag uit uw leven verdient ook één van de mooiste locaties van Brabant. Partycentrum De Hooghei wordt vaak gekozen als trouwlocatie, dat is niet voor niets. Midden in de natuur kunt genieten van een geweldige bruiloft. Op deze unieke trouwlocatie heeft u de keuze uit diverse moderne zalen. Het is belangrijk om na te denken over de stijl van uw feest en de sfeer die u wilt creëren. Uiteraard worden onze zalen op basis van uw wensen op smaak gebracht. Het is verstandig om uw bruiloft zaal tijdig te boeken, zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan.

N

Outdoor activiteiten

Ruim aanbod

N

Groepsarrangementen

Voor ieder gezelschap wat leuks
N

Restaurant

Brunch, lunch, live-cooking, tapas
N

Themafeesten

De leukste themafeesten
N

Zaalverhuur

Moderne zalen voor iedere gelegenheid
N

Kinderfeestjes

Leuke arrangementen voor kinderfeestjes

Heerlijke brabantse gastvrijheid leuke activiteiten en geweldig eten, TOPPERTJE!!”

“Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel, leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”

“Uitje met collega’s gehad. Goed verzorgd. Meedenkend naar de best passende oplossing. Eten (tapas) smaakte goed.”

Bruiloft zaal huren in Brabant inclusief eten en drinken

Wilt u een bruiloft zaal huren inclusief eten en drinken? Partycentrum De Hooghei biedt u diverse arrangementen aan voor uw bruiloft feest. Al onze arrangementen hebben een eigen inhoud met een eigen prijskaartje. De prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal personen. Hieronder treft u ons aanbod: 

Feest Classic: Van 20.00 uur tot 01.00 uur.

Inhoud: Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, 6x hapjes, zoutjes, onbeperkt drinken bier, wijn, frisdrank en alle mixdrankjes. Koffie/thee met belegde broodjes en broodjes kroket & Frikandel na afloop.

Feest Royal: Van 20.00 uur tot 01.00 uur. 

Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, 6x hapjes, zoutjes, onbeperkt drinken Bier, wijn, frisdrank en alle mixdrankjes. Koffie/thee met pistolet met warme beenham na afloop.

Feest Exclusive: Van 20.00 uur tot 01.00 uur.

Inhoud: Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, 4x hapjes, zoutjes, onbeperkt drinken bier, wijn, frisdrank en alle mixdrankjes, saté met stokbrood, rijst, rauwkorst en huzarensalade. Koffie/thee met broodjes en worstenbroodjes na afloop.

Feest Prestige: Dit is natuurlijk ook leuk om bijv vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur te doen 

Inhoud: Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, onbeperkt drinken bier, wijn frisdrank en alle mixdrankjes, 2x hapjes en zoutjes. Om 17.30  uur een warm/koud buffet met onder andere Bourgondische rib, saté v.d haas, kipsaté, hamlapjes, varkenshaas, kipfilet, loempia’s, kibbeling, krokante garnaal, zeeuwspek, diverse soorten sausjes (champignonroomsaus, zigeunersaus, satésaus), huzarensalade, frites, gebakken aardappeltjes,  diverse rauwkostsalades, sausjes, nieuwe haring, garnalen, stokbrood, nasi en bami. Koffie/thee na afloop.Evt aanvulling soep buffet vooraf €3,25 p.p. extra.

Jaren ervaring

groepsarrangementen

Bezichtigen van onze bruiloft zaal in Brabant

Wilt u een bezichtiging inplannen? U kunt een afspraak inplannen door ons te bellen 073 – 503 12 41.

Avond spooktocht inclusief 3-gangenkeuze menu

Avond spooktocht met 3-gangenkeuze menu bij De Hooghei! Beleef een avond vol spoken met het spooktocht arrangement van de Hooghei. Een avond waarin we eerst lekker eten en daarna een super griezelige spooktocht gaan lopen. De Hooghei staat bekend om...

Actief uitje paintballen & solex rijden inclusief 3-gangenkeuze menu

Actief uitje paintballen & een rondje solex rijden! In dit actief uitje combineren we twee populaire activiteiten. Eerst maakt u een toertocht met de Solex in de omgeving van De Hooghei. Daarna is het hard tegen hard tijdens het paintballen. Een...

Boeren spelen Brabant inclusief 3-gangenkeuze menu

Boeren spellen Brabant inclusief 3-gangenkeuze menu! Sportief, leuk en gezellig arrangement met mini boerengolf, een gehele route met 28 verschillende holes. Deze activiteit duurt circa 2,5 uur. De dag wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangenkeuze...

Bijzonder uitje inclusief 3-gangekeuze menu

Bijzonder uitje inclusief 3-gangenkeuze menu! Bijzonder uitje in Brabant '' op jacht naar de schat'' Beleef een bijzonder uitje in het donker. Nadat u heerlijk heeft gesmuld van ons 3-gangenkeuze menu, krijgt u de opdracht om op jacht te gaan naar de...