Bruiloft zaal huren Brabant

Het kiezen van uw trouwlocatie in Brabant is meestal een lastige taak. De mooiste dag uit uw leven verdient ook één van de mooiste locaties van Brabant. Partycentrum De Hooghei wordt vaak gekozen als trouwlocatie, dat is niet voor niets. Midden in de natuur kunt genieten van een geweldige bruiloft. Op deze unieke trouwlocatie heeft u de keuze uit diverse moderne zalen. Het is belangrijk om na te denken over de stijl van uw feest en de sfeer die u wilt creëren. Uiteraard worden onze zalen op basis van uw wensen op smaak gebracht. Het is verstandig om uw bruiloft zaal tijdig te boeken, zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan.

N

Outdoor activiteiten

Ruim aanbod

N

Groepsarrangementen

Voor ieder gezelschap wat leuks
N

Restaurant

Brunch, lunch, live-cooking, tapas
N

Themafeesten

De leukste themafeesten
N

Zaalverhuur

Moderne zalen voor iedere gelegenheid
N

Kinderfeestjes

Leuke arrangementen voor kinderfeestjes

Heerlijke brabantse gastvrijheid leuke activiteiten en geweldig eten, TOPPERTJE!!”

“Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel, leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”

“Uitje met collega’s gehad. Goed verzorgd. Meedenkend naar de best passende oplossing. Eten (tapas) smaakte goed.”

Bruiloft zaal huren in Brabant inclusief eten en drinken

Wilt u een bruiloft zaal huren inclusief eten en drinken? Partycentrum De Hooghei biedt u diverse arrangementen aan voor uw bruiloft feest. Al onze arrangementen hebben een eigen inhoud met een eigen prijskaartje. De prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal personen. Hieronder treft u ons aanbod: 

Feest Classic: Van 20.00 uur tot 01.00 uur.

Inhoud: Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, 6x hapjes, zoutjes, onbeperkt drinken bier, wijn, frisdrank en alle mixdrankjes. Koffie/thee met belegde broodjes en broodjes kroket & Frikandel na afloop.

Feest Royal: Van 20.00 uur tot 01.00 uur. 

Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, 6x hapjes, zoutjes, onbeperkt drinken Bier, wijn, frisdrank en alle mixdrankjes. Koffie/thee met pistolet met warme beenham na afloop.

Feest Exclusive: Van 20.00 uur tot 01.00 uur.

Inhoud: Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, 4x hapjes, zoutjes, onbeperkt drinken bier, wijn, frisdrank en alle mixdrankjes, saté met stokbrood, rijst, rauwkorst en huzarensalade. Koffie/thee met broodjes en worstenbroodjes na afloop.

Feest Prestige: Dit is natuurlijk ook leuk om bijv vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur te doen 

Inhoud: Koffie/thee met kleine gesorteerde gebakjes, onbeperkt drinken bier, wijn frisdrank en alle mixdrankjes, 2x hapjes en zoutjes. Om 17.30  uur een warm/koud buffet met onder andere Bourgondische rib, saté v.d haas, kipsaté, hamlapjes, varkenshaas, kipfilet, loempia’s, kibbeling, krokante garnaal, zeeuwspek, diverse soorten sausjes (champignonroomsaus, zigeunersaus, satésaus), huzarensalade, frites, gebakken aardappeltjes,  diverse rauwkostsalades, sausjes, nieuwe haring, garnalen, stokbrood, nasi en bami. Koffie/thee na afloop.Evt aanvulling soep buffet vooraf €3,25 p.p. extra.

Jaren ervaring

groepsarrangementen

Bezichtigen van onze bruiloft zaal in Brabant

Wilt u een bezichtiging inplannen? U kunt een afspraak inplannen door ons te bellen 073 – 503 12 41.

Gezellig uitje in Brabant Hooghei inclusief 3-gangenkeuze menu

Gezellig uitje in Brabant bij De Hooghei! Beleef een gezellig uitje bij De Hooghei in Berlicum. Een gezellig groepsuitje in het hart van Brabant met verschillende avontuurlijke spellen en activiteiten. Voor ieder wat wils. Daarna sluiten we het...

Ochtend uitje Rondje Solex rijden Hooghei inclusief 12-uurtje

Ochtend uitje Rondje Solex rijden Hooghei inclusief lunch! Arrangementen Brabant meer dan 100 verschillende Bent u op zoek naar een speciaal ochtend uitje voor uw bedrijf, vriendengroep of familie? Dan heeft De Hooghei het perfecte programma. Het...

Bijzonder Brabants boerderij uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Bijzonder Brabants uitje bij De Hooghei! Wilt u uw vrienden of familie trakteren op een bijzonder en typisch Brabants uitje? Dan is het Bijzonder Brabants Boerderij Uitje het perfecte arrangement. Tijdens deze activiteit gaat u naar een...

Golf uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Golf uitje inclusief 3-gangenkeuze menu! Speel zelf de meest populaire sport van de laatste jaren: golf. Dit complete golf uitje is inclusief een overheerlijk 3-gangenkeuze menu. U leert af te slaan op de driving range tot en met het putten op de...