1976 – 2012

Het ontstaan van “De Hooghei” Vader Van den Tillart heeft het complex gebouwd tussen 1972 en 1976. “Een oom van ons had de grond en wilde die eigenlijk verkopen. Er werd uiteindelijk besloten op de grond een uitgaanscentrum te bouwen en dat vervolgens te verkopen. Toen er tussen 76 kandidaten geen geschikte koper kon worden gevonden, besloten ze de zaak zelf maar te gaan exploiteren. Onze oom is er na anderhalf jaar uitgestapt en vader en moeder zijn er toen alleen mee doorgegaan.”

Geschiedenis

Vader en moeder Van den Tillart hadden geen enkele ervaring in deze branche; tijdens de bouw van het pand werkte vader vier dagen per week in de bouw in Duitsland en drie dagen aan het eigen project. Het gezin had zeven kinderen die allemaal opgroeiden in het bedrijf. Ties werkt er eigenlijk al vanaf zijn zestiende, Willie is er vanaf 1981 in dienst.

“In 1991 wilden vader en moeder er mee stoppen. Ze hebben al die jaren dag en nacht gewerkt en hadden het gewoon een beetje gehad.” Willie en Ties hebben de handschoen opgepakt, dat was natuurlijk erg spannend. De beide broers zijn dag en nacht met hun bedrijf bezig, een prestatie van formaat waarop de beide heren trots mogen zijn. “De Hooghei” is een echte hoogvlieger die zeer goed inspeelt op de eisen en wensen van haar doelgroepen.

“We zijn er eigenlijk een beetje mee opgegroeid”, zeggen Ties en Willie van den Tillart, die partycentrum ”De Hooghei”, al 23 jaar samen runnen. “De Hooghei” is de afgelopen jaren gegroeid. De beide broers hebben zich, toen ze de zaak overnamen, in no time ontdaan van een imagoprobleem. Negentien jaar geleden begonnen ze, in het begin nog wat aarzelend, met outdoor- evenementen. Omliggende bospercelen nodigen uit tot goed verzorgde outdoor-evenementen. Van survivaltocht tot berenjacht, van abseilen tot paintball en alle andere activiteiten die we u nu te bieden hebben.

“De Hooghei” Hoogvlieger Met Oog Voor De Toekomst

De combinatie van outdoor en restaurant heeft “De Hooghei” doen groeien. Dat zijn zaken waar je als ondernemer op moet letten, ook al heb je het weer natuurlijk niet in de hand. Wat ze wel in de hand hebben, is de verantwoorde groei van hun bedrijf. En ze hebben duidelijk oog voor hetgeen de gasten willen. Zo hebben Ties en Willie van den Tillart ook plannen voor het jaar 2013. Er zijn diverse nieuwe outdoor-activiteiten, zoals oude wereldspelen, wandel-coaching, ringsteken met paard en strijdkar, nachtgolf en golflessen
(inclusief het behalen van G.V.B. stap 1 en stap 2) opgenomen in ons assortiment.

Met vriendelijke groet,
Directie “De Hooghei” b.v.

Will van den Tillart & Monique van den Tillart