Golfarrangement in Brabant

Partycentrum De Hooghei in Berlicum is u graag van dienst als u een golfarrangement groepsuitje wilt reserveren. Kies voor de unieke locatie van De Hooghei in Berlicum en u zult genieten van de locatie alsook van de sport en de gezelligheid en de culinaire verwennerij. U mag namelijk maar liefst 2, ½ uur onbeperkt eten en drinken. Ons restaurant staat voor een uitstekende kwaliteit. Voor iedereen is er wel wat lekkers te vinden in ons restaurant.
N

Outdoor activiteiten

Ruim aanbod

N

Groepsarrangementen

Voor ieder gezelschap wat leuks
N

Restaurant

Brunch, lunch, live-cooking, tapas
N

Themafeesten

De leukste themafeesten
N

Zaalverhuur

Moderne zalen voor iedere gelegenheid
N

Kinderfeestjes

Leuke arrangementen voor kinderfeestjes

Heerlijke brabantse gastvrijheid leuke activiteiten en geweldig eten, TOPPERTJE!!”

“Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel, leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”

“Uitje met collega’s gehad. Goed verzorgd. Meedenkend naar de best passende oplossing. Eten (tapas) smaakte goed.”

Golfarrangement als groepsuitje in Brabant

Bent u op zoek naar een golfarrangement als groepsuitje? Houdt u van golfen midden in de natuur? Dan is partycentrum De Hooghei een uitstekende locatie. Golfarrangementen worden regelmatig ingezet op familiedagen, verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten etc. Daarnaast zal het een leerzame dag worden. Wij leren u namelijk ook putten, pitching en chipping op de green. Ook kunt u 6 par 3 holes lopen. Tevens beschikken wij over een oefenbunker. Dit is een zeer speciale ervaring als u niet eerder een golfclub heeft vastgehouden. Schoenen met platte zolen zijn verplicht. Na het sporten krijgt u natuurlijk honger. Daarom hebben wij een geheel verzorgd arrangement voor u samengesteld:


16.00 uur Ontvangst koffie/thee met gebak;
16.30 uur Golf afslaan op de driving range putten en chippen op de green;
18.30 uur Live Cooking Buffet incl. 2,½ uur drank (bier, wijn en frisdrank);
21:00 uur Einde.

Liever toch iets anders dan golven? Bekijk dan nu de overige arrangementen.

Jaren ervaring

groepsarrangementen

Golfarrangement met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen? Wilt u een golfarrangement combineren met een andere activiteit? Wij zijn zeer flexibel, er zijn enorm veel combinaties mogelijk. Bel ons als u vragen heeft of een reservering wilt plaatsen 073 – 503 12 41. Uiteraard kunt u ook via onze website reserveren.

Golf uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Golf uitje inclusief 3-gangenkeuze menu! Speel zelf de meest populaire sport van de laatste jaren: golf. Dit complete golf uitje is inclusief een overheerlijk 3-gangenkeuze menu. U leert af te slaan op de driving range tot en met het putten op de...