Paintball bij De Hooghei Brabant: actief dagje compleet met 3-gangenkeuze menu!

Bent u op zoek naar een gezellig en spannend outdoor paintball locatie in Brabant? Kom dan naar De Hooghei. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Berlicum waar wij u een tal van verschillende in- en outdoor activiteiten aanbieden. De Hooghei is een perfecte locatie midden in de natuur wanneer u een dagje uit wilt met uw familie, vrienden of collega’s. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld omtrent paintball in het mooie Brabant.

Denk voor uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellendag eens aan paintball bij De Hooghei in de provincie Brabant. Uw paintball uitje speelt zich af in een natuurlijke en zeer geschikte bosrijke omgeving waar wij een drietal speelvelden hebben aangelegd. Maak uw outdoor uitje compleet met het 3-gangenkeuze menu waar u samen met uw gezelschap van kunt genieten.
*Indien u geen 3-gangenkeuze menu wilt kan er in overleg ook gekozen worden voor het Live Cooking buffet. (Dit geldt wel alleen voor groepen)

Het voorbeeldprogramma á €59,50 per persoon
14.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en gebak;
15.00 uur: Paintball (incl. 150 kogels per persoon);
18.00 uur: 3-gangenkeuze menu
20.30 uur: Einde.
*Dit is een voorbeeld programma de tijden kunnen aangepast worden.

Wilt u inclusief drinken (2,5 uur), dan is er een meerprijs van €15,00 p.p. Als u hiervoor kiest dan vragen wij u dit bij de reservering te zetten onder het kopje: opmerkingen.

Reserveer vandaag nog!

Voor de leukste groepsuitjes, zoals paintball, komt u naar De Hooghei in Berlicum (Brabant). Reserveer vandaag nog uw geheel verzorgde dagje uit. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 073-5031241.

U kunt ook uw eigen dagprogramma samenstellen.

 

Kosten € 59,50 p.p.