Minimaal 80 personen
Energie Niveau Actiever
Energie Niveau Actiever
Zin in een oergezellig oerwoud themafeest? Dan is Out of Afrika echt iets voor u! Een echte jungleavond vol humor, spanning en sensatie. Beleef het mee; geniet en huiver. U bent als gast een reiziger die verdwaald is in deze ondoordringbare jungle. Welkom in het moeras. Mysterie vol avontuur, spanning en voo-doo. De inheemse bewoners wachten u op en leiden u rond in het oerwoud. U maakt gedurende de avond kennis met uitdagingen, die u alleen tegenkomt in het hart van de jungle.

Animatie
Bij aankomst wordt u (als gast) verrast door Mama Milou, een oergezellige Afrikaanse kwebbeltante van fors formaat (kun je wel zeggen!). Maja de mysterieuze medicijnvrouw met toekomstvoorspellingen, zandraadsels, steentjes, schelpjes, gekleurd zand en kruidenbuiltjes en Krok Dundee, met zijn indrukwekkende reptiel de varaan begeeft zich tussen de gasten en jaagt menigeen de stuipen op het lijf. Onze entertainer Indiana Jones verzorgt de live muziek. Compleet met licht, rook en natuurlijk swingende muziek.

Opening en show
Uw welkom bij deze inheemse stam wordt op een bijzondere manier gepresenteerd. Na eerst een heerlijk brouwsel en soep te hebben gegeten, wordt het kookpunt bereikt met een illusie, hindu en basket showact. (Veel magie, de medicijnvrouw en de mooie Jane.) Hierna is het heerlijke buffet geopend en kunt u zich tegoed doen aan al dat lekkers.

show
Voo-doo- en vuurshow De medicijnvrouw ‘herself’ komt de temperatuur nog eens extra opstoken. Haar indrukwekkende vuurshow is tot ver achter in de jungle zichtbaar!
Animatie
De inheemse medicijnvrouw gaat halverwege de avond op zoek naar de levensgevaarlijke virusspin die ontsnapt is uit het naastgelegen onderzoekcentrum. Maja laat u genieten en huiveren met haar voorspellingen. Waarschuwing: Pas vanavond wel goed op uw eigendommen. Alles wat glimt of blinkt, kan op slinkse wijze meegenomen worden! Wees niet bevreesd, u krijgt het wel weer terug. Alleen kost het wat moeite om de juiste persoon te vinden! Houd haar in de smiezen! Krok Dundee laat u kennis maken met zijn huisdieren. Een echte aanrader voor de durfals! Meet & Greet met slangen.

sow
Krok Dundee reptielenspektakel. Om deze avontuurlijke sfeer compleet te maken, neemt Krok Dundee u mee diep het moeras in. Hier wacht u een spektakel met vogelspinnen, reuze wurgslangen en krokodillen. Het heeft geen zin om weg te rennen, ook niet als u gevraagd wordt voor een verraderlijk uitziende uitdaging! De jungle is ondoordringbaar. Wacht rustig het spektakel af en verberg uw zenuwen

Thema entertainment en live muziek
Met veelzijdig dans- en feestrepertoire. Acts met het publiek. Onze artiesten halen alles uit de kast om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Een avond vol amusement, heerlijk eten en drinken. Kortom een avond om nooit te vergeten!

Programma:
19.30-20.00 uur Ontvangstanimatie met heerlijk Afrikaans brouwsel als ontvangstdrankje, hierna keuze uit 4 soorten overheerlijke soep Ontvangst met Krok Dundee en zijn reptiel de varaan. Mama Milou, een oergezellige Afrikaanse kwebbeltante. Mara de medicijnvrouw met mysterieuze raadsels. Indiana Jones: entertainer en live muzikant.
20.15 uur Openingsact door de medicijnvrouw en de aantrekkelijke Jane. Illusieact met vuur en speren.
20.30 uur Opening buffet met uitdelen borden en zaalanimatie Indiana Jones: live muziek. Zeer uitgebreid Live Cooking Buffet: u kunt zo vaak gaan als u wilt.
21.30-21.45 uur Voo-doo en Vuurshow, spanning en sensatie
21.45 uur Dessertbuffet met diverse soorten ijs, fruit, pudding en slagroom
21.45-22.30 uur Zaalanimatie met Maja, het medicijnenvrouwtje en Krok Dundee: Meet & greet met slangen.
22.00-23.00 uur Indiana Jones: live muziek
23.00-23.30 uur Krok Dundee, reptielenspektakel met reuze wurgslangen, krokodillen en vogelspinnen.
23.30-00.30 uur Indiana Jones, live muziek met spetterende eindfinale!

Alleen mogelijk op de door ons aangegeven data (zie agenda, bovenaan in de zwarte balk)
Niet geschikt voor kinderen

Kosten € 55.00 p.p.