Minimaal 80 personen
Energie Niveau Actiever
Tijdsduur: 300 Minuten
ROBINSON EXPERIENCE

Een avond vol spanning en sensatie en hilariteit. Beleef het mee, geniet en huiver!
De Eilandraad heet u als gast met uw gezelschap van harte welkom op het ‘bijna’ onbewoonde eiland met een ondoordringbare jungle.
U gaat genieten van mysterie, avontuur, spanning en voodoo. Illusies met dolken, vuur en speren. Inheemse dieren jagen u wellicht de stuipen op het lijf, een reptielenspektakel met reuze wurgslangen, krokodillen en vogelspinnen en een Voodoo show met vuur, glas en spijkers.
U als gast maakt gedurende de avond kennis met uitdagingen, die je alleen tegenkomt in het hart van de jungle. Iedere reservering, groot of klein, is een zgn. team van de Robinson Experience. De eilandraad laat de gasten een anonieme stem uitbrengen wie binnen hun team de ultieme ‘Robinson’ persoon is. Ieder team vaardigt zijn/haar Robinson gedurende de avond uit, die bestaat uit een mix van uiteenlopende hilarische proeven waarin ieder team de kans krijgt om zijn/haar kwaliteiten te etaleren.
De Robinson Experience is een avond vol amusement, heerlijk eten,live cooking en live muziek door twee jungle Dj’s, interactie met u als publiek en het beleven van de Robinson Experience!
Programma:
19.30 uur: Inlooptijd
19.30 uur: Vier soorten soep en een zeer uitgebreid Live Cooking Buffet u kunt zo vaak halen als u wilt.
20.15 uur: Openings act
00.30 uur: Afsluiting van de avond

Alleen mogelijk op de door ons aangegeven data (zie agenda, bovenaan in de zwarte balk)
Niet geschikt voor kinderen

Kosten € 55.00 p.p.