Minimaal N/A personen
Energie Niveau Actief
Tijdsduur: 360 Minuten

Met medewerking van: “De Hooghei” spoken Deze thema-avond staat geheel in het teken van griezelen, genieten en gezelligheid. Een avond om nooit te vergeten! Na de ontvangst in de sfeervolle zaal van “De Hooghei“ kunt u genieten van een uitgebreid en heerlijk Live Cooking Buffet. De hooghei is in het gastvrije brabant
Nog nagenietend van al het lekkers volgt een ludieke kennismaking met het actieve en muzikale entertainment. Na geproefd te hebben van de gezelligheid is het moment aangebroken om te beginnen aan de ongeëvenaarde spooktocht door de griezelbossen van “De Hooghei”. In dit bos gebeuren alleen gekke, spannende en spectaculaire dingen. In het pikkedonker hoort u overal om u heen de raarste geluiden. Durft u het nog aan? Eenmaal teruggekeerd in de feestzaal zal de feestavond gaan aanvangen onder de uiterst gezellige leiding van het energieke en hilarische duo Final Touch. Dit duo zet een avond neer waarbij jong en oud helemaal uit hun dak kunnen gaan met meeslepende muziek, een komische presentatie, grappige acts en het grenzeloze plezier dat deze gekke dj’s altijd hebben.

 

Wie gaat er nu door een donker bos lopen. In dat bos gebeuren alleen maar gekke dingen, die niet kloppen. Dit moet u echt durven. Dit spektakel moet u echt gedaan hebben om er over mee te kunnen praten. Een spooktocht is een tocht, die in dit geval door de bossen gaat. Dus zorg voor goede schoenen of laarzen. De verlichting krijgt u van “De Hooghei”. Geen eigen zaklampen meenemen! We gaan uw angst op de proef stellen.

 

Programma:
18.30 uur: Inlooptijd
18.30 uur: Vier soorten soep en een zeer uitgebreid Live Cooking Buffet u kunt zo vaak halen als u wilt. Tijdens de avond verzorgen wij ook muziek voor u van 19.00 tot 00.30 uur.
20.15 uur: Start van de spooktocht
00.30 uur: Afsluiting van de avond

 

Vrij drinken vanaf begin tot het einde naar keuze en behoefte.

 

Alleen Mogelijk Op De Onderstaande Datam. Niet Geschikt Voor Kinderen.

 Vrijdag 4 November

 voor groepen vanaf 60 personen is het ook mogelijk op andere datum

 

Kosten € 63.50 p.p.