Schooluitje Den Bosch

Op het voortgezet onderwijs is het hard werken, hoe leuk is het dan om een schooluitje te hebben met je medeleerlingen? Het schooluitje is daarom een dag waar naartoe wordt geleefd, én moet een dag zijn om niet te vergeten! Als u zo een soort schooluitje wil organiseren moet u bij partycentrum De Hooghei in Berlicum zijn! Wij liggen in het natuurgebied Hooghei vlakbij Den Bosch, waardoor het een perfecte omgeving is voor de meest gave schooluitjes. Wij organiseren outdoor activiteiten maar ook indoor activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het organiseren.
N

Outdoor activiteiten

Ruim aanbod

N

Groepsarrangementen

Voor ieder gezelschap wat leuks
N

Restaurant

Brunch, lunch, live-cooking, tapas
N

Themafeesten

De leukste themafeesten
N

Zaalverhuur

Moderne zalen voor iedere gelegenheid
N

Kinderfeestjes

Leuke arrangementen voor kinderfeestjes

Heerlijke brabantse gastvrijheid leuke activiteiten en geweldig eten, TOPPERTJE!!”

“Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel, leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”

“Uitje met collega’s gehad. Goed verzorgd. Meedenkend naar de best passende oplossing. Eten (tapas) smaakte goed.”

Gaaf schooluitje Den Bosch

Wij organiseren outdoor activiteiten maar ook indoor activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het organiseren.

Wij hebben vijf schoolarrangementen waar u uit kunt kiezen. Je moet bij deze arrangementen denken aan bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Bierkiststapelen
  • Tokkelen
  • Paintball
  • Schietsport
  • Klimtoren
  • Golf 

De duur van een arrangement is ongeveer 300 minuten.

Alle arrangementen zijn inclusief een Belgisch buffet. Dit houdt in: friet met frikadel of kroket en onbeperkt ranja.

Als u onze 5 arrangementen bekeken heeft maar denkt dat u toch iets anders wil, of bijvoorbeeld een andere combinatie van de activiteiten kunt u dit altijd met ons bespreken. Er is heel veel mogelijk bij ons.

Jaren ervaring

groepsarrangementen

Neem de stap en plan een gaaf schooluitje voor uw leerlingen

Maak nu de reservering voor een gaaf schooluitje in de bosrijke omgeving van Hooghei in Berlicum. Of bel om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om uw schooluitje op maat aan te passen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op het telefoonnummer 073-5031241.

Gezellig groepsuitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Gezellig groepsuitje met 3-gangenkeuze menu! Voor groepsuitjes in brabant bij De Hooghei in Berlicum. Diep in het Brabantse land, in de bossen rond De Hooghei ligt een eeuwenoude schat. Ga op jacht naar de schat tijdens dit gezellig en origineel...

Verzorgd dagje uit inclusief 3-gangenkeuze menu

Verzorgd dagje uit bij De Hooghei! Familiedag uitje voor iedereen te doen. Op zoek naar een verzorgt dagje uit? De Hooghei verzorgt het dagje uit voor uw groep vrienden of familieleden. Na de ontvangst en uitleg beginnen we het dagje uit met oud...

Boeren spelen Brabant inclusief 3-gangenkeuze menu

Boeren spellen Brabant inclusief 3-gangenkeuze menu! Sportief, leuk en gezellig arrangement met mini boerengolf, een gehele route met 28 verschillende holes. Deze activiteit duurt circa 2,5 uur. De dag wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangenkeuze...

Bijzonder Brabants boerderij uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Bijzonder Brabants uitje bij De Hooghei! Wilt u uw vrienden of familie trakteren op een bijzonder en typisch Brabants uitje? Dan is het Bijzonder Brabants Boerderij Uitje het perfecte arrangement. Tijdens deze activiteit gaat u naar een...