Schooluitje Den Bosch

Op het voortgezet onderwijs is het hard werken, hoe leuk is het dan om een schooluitje te hebben met je medeleerlingen? Het schooluitje is daarom een dag waar naartoe wordt geleefd, én moet een dag zijn om niet te vergeten! Als u zo een soort schooluitje wil organiseren moet u bij partycentrum De Hooghei in Berlicum zijn! Wij liggen in het natuurgebied Hooghei vlakbij Den Bosch, waardoor het een perfecte omgeving is voor de meest gave schooluitjes. Wij organiseren outdoor activiteiten maar ook indoor activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het organiseren.
N

Outdoor activiteiten

Ruim aanbod

N

Groepsarrangementen

Voor ieder gezelschap wat leuks
N

Restaurant

Brunch, lunch, live-cooking, tapas
N

Themafeesten

De leukste themafeesten
N

Zaalverhuur

Moderne zalen voor iedere gelegenheid
N

Kinderfeestjes

Leuke arrangementen voor kinderfeestjes

Heerlijke brabantse gastvrijheid leuke activiteiten en geweldig eten, TOPPERTJE!!”

“Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel, leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”

“Uitje met collega’s gehad. Goed verzorgd. Meedenkend naar de best passende oplossing. Eten (tapas) smaakte goed.”

Gaaf schooluitje Den Bosch

Wij organiseren outdoor activiteiten maar ook indoor activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het organiseren.

Wij hebben vijf schoolarrangementen waar u uit kunt kiezen. Je moet bij deze arrangementen denken aan bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Bierkiststapelen
  • Tokkelen
  • Paintball
  • Schietsport
  • Klimtoren
  • Golf 

De duur van een arrangement is ongeveer 300 minuten.

Alle arrangementen zijn inclusief een Belgisch buffet. Dit houdt in: friet met frikadel of kroket en onbeperkt ranja.

Als u onze 5 arrangementen bekeken heeft maar denkt dat u toch iets anders wil, of bijvoorbeeld een andere combinatie van de activiteiten kunt u dit altijd met ons bespreken. Er is heel veel mogelijk bij ons.

Jaren ervaring

groepsarrangementen

Neem de stap en plan een gaaf schooluitje voor uw leerlingen

Maak nu de reservering voor een gaaf schooluitje in de bosrijke omgeving van Hooghei in Berlicum. Of bel om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om uw schooluitje op maat aan te passen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op het telefoonnummer 073-5031241.

Paintball avond uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Paintball in Noord-BrabantPaintball avond uitje inclusief een 3-gangenkeuze menu! Bent u op zoek naar een gezellig en spannend outdoor paintball locatie in Brabant? Kom dan naar De Hooghei. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Berlicum waar wij u een...

Gezellig uitje in Brabant Hooghei inclusief 3-gangenkeuze menu

Gezellig uitje in Brabant bij De Hooghei! Beleef een gezellig uitje bij De Hooghei in Berlicum. Een gezellig groepsuitje in het hart van Brabant met verschillende avontuurlijke spellen en activiteiten. Voor ieder wat wils. Daarna sluiten we het...

Paintball Brabant Outdoor uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Paintball bij De Hooghei Brabant: actief dagje compleet met 3-gangenkeuze menu! Bent u op zoek naar een gezellig en spannend outdoor paintball locatie in Brabant? Kom dan naar De Hooghei. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Berlicum waar wij u een...

Actief avontuurlijk uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Actief avontuurlijk uitje, inclusief 3-gangenkeuze menu! Stel uw oriëntatie op de proef tijdens het Actief Avontuurlijk Uitje van De Hooghei. Een kaart- en kompastocht voor mensen die de weg niet snel kwijt raken. Weet u de juiste route te vinden in...