Schooluitje Den Bosch

Op het voortgezet onderwijs is het hard werken, hoe leuk is het dan om een schooluitje te hebben met je medeleerlingen? Het schooluitje is daarom een dag waar naartoe wordt geleefd, én moet een dag zijn om niet te vergeten! Als u zo een soort schooluitje wil organiseren moet u bij partycentrum De Hooghei in Berlicum zijn! Wij liggen in het natuurgebied Hooghei vlakbij Den Bosch, waardoor het een perfecte omgeving is voor de meest gave schooluitjes. Wij organiseren outdoor activiteiten maar ook indoor activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het organiseren.
N

Outdoor activiteiten

Ruim aanbod

N

Groepsarrangementen

Voor ieder gezelschap wat leuks
N

Restaurant

Brunch, lunch, live-cooking, tapas
N

Themafeesten

De leukste themafeesten
N

Zaalverhuur

Moderne zalen voor iedere gelegenheid
N

Kinderfeestjes

Leuke arrangementen voor kinderfeestjes

Heerlijke brabantse gastvrijheid leuke activiteiten en geweldig eten, TOPPERTJE!!”

“Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel, leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”

“Uitje met collega’s gehad. Goed verzorgd. Meedenkend naar de best passende oplossing. Eten (tapas) smaakte goed.”

Gaaf schooluitje Den Bosch

Wij organiseren outdoor activiteiten maar ook indoor activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het organiseren.

Wij hebben vijf schoolarrangementen waar u uit kunt kiezen. Je moet bij deze arrangementen denken aan bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Bierkiststapelen
  • Tokkelen
  • Paintball
  • Schietsport
  • Klimtoren
  • Golf 

De duur van een arrangement is ongeveer 300 minuten.

Alle arrangementen zijn inclusief een Belgisch buffet. Dit houdt in: friet met frikadel of kroket en onbeperkt ranja.

Als u onze 5 arrangementen bekeken heeft maar denkt dat u toch iets anders wil, of bijvoorbeeld een andere combinatie van de activiteiten kunt u dit altijd met ons bespreken. Er is heel veel mogelijk bij ons.

Jaren ervaring

groepsarrangementen

Neem de stap en plan een gaaf schooluitje voor uw leerlingen

Maak nu de reservering voor een gaaf schooluitje in de bosrijke omgeving van Hooghei in Berlicum. Of bel om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om uw schooluitje op maat aan te passen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op het telefoonnummer 073-5031241.

Paintball avond uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Paintball in Noord-BrabantPaintball avond uitje inclusief een 3-gangenkeuze menu! Bent u op zoek naar een gezellig en spannend outdoor paintball locatie in Brabant? Kom dan naar De Hooghei. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Berlicum waar wij u een...

Avond spooktocht inclusief 3-gangenkeuze menu

Avond spooktocht met 3-gangenkeuze menu bij De Hooghei! Beleef een avond vol spoken met het spooktocht arrangement van de Hooghei. Een avond waarin we eerst lekker eten en daarna een super griezelige spooktocht gaan lopen. De Hooghei staat bekend om...

Avond bosspel inclusief 3-gangenkeuze menu

Bosspel bij De HoogheiU kunt kiezen uit de volgende activiteiten: Smokkeltocht, Stropersjacht en Bodyguard. Bij deze activiteiten is samenwerking en communicatie een belangrijk onderdeel. Dus deze activiteit is uitstekend voor groepsuitjes. Kom jij...

Sportief mountainbike uitje inclusief 3-gangenkeuze menu

Sportief mountainbike uitje inclusief 3-gangenkeuze menuOntdek het uitdagende ATB parcours rondom De Hooghei tijdens het mountainbike uitje. Wie beheerst de mountainbike het beste en kan het hardst off-road fiesten. Na afloop staat er een heerlijk...