Survival uitje Brabant

Bent u niet bang voor zand onder uw nagels of achter uw oren? Lekker actief bezig zijn met familie, vrienden of collega’s? Kom bij De Hooghei survivallen. De bossen en het natuurgebied van Hooghei in Berlicum in Brabant is de perfecte omgeving om een survivaluitje te houden. Bij partycentrum De Hooghei kun je je eigen survivaluitje in overleg samenstellen maar er is ook een ruime keuze aan arrangementen. Over water of over het land, je moet hoe dan ook naar de overkant. Neem extra kleren mee want er is geen garantie dat je droog de overkant haalt.

N

Outdoor activiteiten

Ruim aanbod

N

Groepsarrangementen

Voor ieder gezelschap wat leuks
N

Restaurant

Brunch, lunch, live-cooking, tapas
N

Themafeesten

De leukste themafeesten
N

Zaalverhuur

Moderne zalen voor iedere gelegenheid
N

Kinderfeestjes

Leuke arrangementen voor kinderfeestjes

Heerlijke brabantse gastvrijheid leuke activiteiten en geweldig eten, TOPPERTJE!!”

“Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel, leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”

“Uitje met collega’s gehad. Goed verzorgd. Meedenkend naar de best passende oplossing. Eten (tapas) smaakte goed.”

Survival uitje in Brabant tijdens familiedag of bedrijfsuitje

Survival uitjes worden voor diverse doeleinden ingezet, zoals teambuilding, familiedag en kinderfeestjes. Door jarenlange ervaring in het organiseren van survival uitjes kunnen wij goede adviezen geven in het samenstellen van uw survival uitje. 

We sturen u onder begeleiding en in groepsverband het bos in. Uw groep wordt in tweeën opgedeeld en twee captains worden aangesteld. De twee groepen gaan tegen elkaar strijden en één groep zal tot winnaar uitgeroepen worden.Tijdens de tocht komt u opdrachtposten tegen. Bij elke opdrachtpost dient een opdracht vervuld te worden. Het komt er op neer dat dit in samenwerking dient te gebeuren, dus teamwork. Er dienen in totaal 24 opdrachten vervuld te worden, waarvan 12 over het water, dus zorg ervoor dat u extra kleren meeneemt. Een goede training voor een optimale samenwerking.

Uiteraard kunt u ook kiezen uit één van onze arrangementen waarbij survival wordt gecombineerd met een andere activiteit, denk hierbij aan solex rijden, klimmen, paintball etc. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw survivaluitje? Bel ons en bespreek uw wensen en behoeften. 

Uiteraard is dit slechts een klein deel van ons aanbod.

Jaren ervaring

groepsarrangementen

Vragen over uw survival uitje?

Ons telefoonnummer is 073-5031241 Heeft u na de survival trek gekregen van al het hollen? Wij beschikken over een eigen restaurant waar u zo naar binnen kunt rollen.

Teambuilding survivaltocht inclusief 3-gangenkeuze menu

Teambuilding Survivaltocht inclusief een 3-gangenkeuze menu! De survivaltocht van Brabant! De Hooghei is het adres voor een leuke teambuildingsactiviteit. Wat te denken van deze uitdagende survivaltocht om de teamgeest lekker te versterken. Na de...